Uitnodiging Klimweekend Philippeville 8 en 9 juni 2013

Ook dit jaar wordt weer het oergezellige Speleo Limburg klimweekend georganiseerd in de groeve van Villers le Gambon nabij Philippeville (B).

PROGRAMMA
• Aankomst op zaterdag, zelf een lunchpakket meenemen.
• Klimmen in de groeve, het hele materiaaldepot van meerdere afdelingen wordt meegenomen en de koorden worden uitgehangen door de aanwezigen.
• Voor introducées worden de stellingen linksvoor in de groeve gereserveerd. Iedereen begeleidt in principe zijn eigen introducées en er blijken altijd ook anderen te zijn die het leuk vinden om in te springen.
• Voor niet-klimmers is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid uitgebreide boswandelingen te maken of de klimmers uitgebreid te bekijken……..
• ’s Avonds is er barbecue (zoals altijd zorgen wij voor het eten maar de drank neemt iedere
deelnemer zelf mee).
• Aansluitend aan de barbecue is er een kampvuur tot in de kleine uurtjes, echter het meenemen van hout zal nu collectief moeten gebeuren. Er gaat niemand meer rijden met een aanhanger vol hout, ter plekke bomen omzagen is ook geen optie en de auto’s van de organisatie zitten al propvol. Hebben jullie nog hout liggen, neem het mee naar het klimweekend dan hebben we ter plekke genoeg voor een gezellig kampvuur.

• ook dit jaar verzorgt ons weer een DJ van licht en geluid. Dus swingen maar!!!

• Op zondag is er ontbijt (ook dat wordt door ons ingekocht) en kan er weer geklommen worden. Het desequiperen gebeurt door de aanwezigen en het is de bedoeling dat iedereen daaraan meehelpt! Het is trouwens niet de bedoeling dat mensen op zondagochtend direct beginnen met het afbreken van stellingen, er kan nog tot ongeveer 15.00 uur geklommen worden.
• Zie ook de groeve website: www.speleoviavlg.be

AANMELDING
Mail tot uiterlijk 22 mei 2012 met de organisatoren:

Mail naar klimweekend@gmail.com of bel met:

Jolanda Spronck

00-32-89 49 13 38

Ralf Kolher

06 53 51 64 64

Dennis Verbruggen

06 55 82 55 11

• Geef het aantal deelnemers en de namen door; De bbq bestaat uit biologisch vlees, vis en diverse salades, maar je kunt ook kiezen voor vegetarisch of een combinatie vis-vegetarisch. Je moet zelf even duidelijk vermelden wat je wensen zijn!
• Als je introducées meeneemt zorg dan zelf voor een Speleo Nederland dag of weekend verzekering. Neem het bewijs van verzekering mee ter controle door de organisatie. Uiteraard gaan we geen risico’s nemen met onverzekerde mensen op ons koord ! Breng zoveel mogelijk zelf klimmateriaal mee voor de introducés, we hebben eventueel een paar klimsetjes en helmen van de basiscursus ter beschikking.
• Geen inschrijving betekent in elk geval : geen eten!
• Afmelding na 26-mei of niet komen, ook met goede reden, betekent dat je toch moet betalen!

Invullen en versturen naar mail naar: klimweekend@gmail.com

Naam deelnemer:

Lid van SN

Geen lid

Alleen vlees

Alleen vis

Combi vlees & vis

100% vegetarisch

Voorbeeld: Joris de Haas

x

x

KOSTEN
De kosten bedragen:

– Leden Speleo Nederland € 12,50

– Niet leden € 16,00

– Kinderen t/m 12 jaar € 8,00

In de kosten zitten: huur van de groeve, barbecue, en ontbijt.

Betaling gebeurt door het geld over te maken naar D.Verbruggen rek.nr. 170581985 te Sittard onder vermelding van je naam. Het geld moet een week na de sluitingsdatum(22 mei) op de rekening staan!

Er zullen verder geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van klimmateriaal en helmen van de afdelingen.

WAT MOET JE MIMIMAAL MEENEMEN
Tent, slaapzak, slaapmatje, water, wcpapier, mok, bord, bestek, drank, klimspullen en helm.
Voor de Via-verrata, denk aan je klettersteigset en aan de Tandem (Blauwe of Gele).

KORTE ROUTEBESCHRIJVING
Limburgers: A2 Maastricht – Luik – Namen (E42) – Dinant (E411). Afslag Philippeville (N97), vlak vóór Philippeville richting Givet (N40).

Hollanders: Vanaf Antwerpen via Brussel en Charleroi, en dan over de N5 naar Philippeville. Afslag Philippeville, de N97 (richting Dinant) volgen om het stadje heen, en dan de N40 richting Givet.

Allen: In Villers le Gambon rechtsaf richting Merlemont, over fabrieksterrein (“op de Beek” ) rijden en alsmaar rechtdoor. In bocht parkeren bij de ingang naar de groeve.

Tot op het klimweekend,

Jolanda, Ralf en Dennis