• MySpeleo
 

Salon Speleo (ook nieuwjaarsborrel!)

SalonSpeleo
Categorie
Algemeen
Datum
vrijdag 10 januari 2020 20:00 - 23:59
Locatie
lisettedegraauw@hotmail.com
Boulderhal Energiehaven, Elektronweg 10A, 3542 AC Utrecht, Nederland
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het zuiden wordt deze traditie al jaren in stand gehouden. Het wordt hoog tijd dat we boven de rivieren ook eens gaan salonspeleoën. Voor wie niet bekend is met dit fenomeen, het betekend even plat gezegd 'ouwehoeren over speleo met een lekker pintje in de hand terwijl je je in een comfortabele omgeving bevindt'.

Voor 2020 is het plan om dit iedere tweede vrijdag van de oneven maand vanaf 20h te laten plaatsvinden bij Boulderhal Energiehaven te Utrecht.

Afhankelijk van de behoefte en input kunnen we de avonden naast met gezelligheid ook invullen met serieuzere zaken. De eerste bijeenkomst zien we als een nieuwjaarsborrel, dus kom vooral om bij te kletsen, nieuwe plannen te maken en te proosten op het nieuwe jaar. 

Consumpties zijn voor eigen rekening. Naast koffie, thee en fris heeft Boulderhal Energiehaven doorgaans rond de dertig soorten zeer uiteenlopende bieren, vooral van kleine lokale brouwers. Dus dat zit wel goed! Voorafgaand aan de bijeenkomst kan je zelfstandig boulderen als je zin hebt, dan wel graag even aanmelden bij de bar. De boulderhal heeft een kleine kaart met o.a. soep, tosti, panini en pizza, dus eventueel kan je er vooraf ook een hapje eten.

Graag van tevoren opgeven als je wilt komen. Dit kan door een Whatsapp te sturen naar Rick 06-27555555 of Lisette 06-24367323. En als je niet zo modern doet, dan graag even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De locatie is: Boulderhal Energiehaven, Elektronweg 10A, 3542 AC Utrecht

Meer info: https://www.boulderhalenergiehaven.nl/

 
 

Alle datums

  • vrijdag 10 januari 2020 20:00 - 23:59
Our website is protected by DMC Firewall!