Introductietocht

Tijd voor een nieuwe hobby? Laat je door een van onze ervaren leden meenemen in de wondere wereld van Speleologie. Interesse neem contact met ons op.

Contact

Lid worden

Voor € 45,- per jaar ben je lid van Speleo Nederland en kun je genieten van alle voordelen en gezelligheid. Voor huisgenootleden en jeugdleden geldt er een speciaal tarief. Verdere informatie is te vinden op de website van Speleo NL.

Meer info

Introduction

Looking for an exciting new hobby? Join one of our experienced members in a exploration of the underground. Interested feel free to contact us.

Contact

Groep Speleo Limburg

Algemene info

Speleo Limburg is al ruim 45 jaar een actieve groep speleologen, die zich concentreert in midden en zuid Limburg. Het doel is zoveel mogelijk te grotten en activiteiten te ondernemen die gerelateerd zijn aan speleologie. België en Frankrijk zijn bij uitstek de meest bezochte landen gezien de hoeveelheid grotten en relatief korte reistijd. Speleologie is een sport met relatief gezien weinig beoefenaars, hierdoor is de kans groot dat je een van onze leden op internationale expedities tegenkomt.

Meer info..

Speleologie is een hobby die zowel sport als wetenschap is. Je kunt genieten van de wonderschone natuur op plekken waar weinigen volgen. Of exploreren en documenteren van nieuwe gangen en stelsels. Delen van informatie staat centraal in de vereniging. Bij het organiseren van een expedities wordt dan ook vaak een verslag geschreven. Op ons blog vind je een selectie van bijzondere, leuke en mooie verhalen.

Klik op volgende link  om naar de Speleo Limburg Blogspot te gaan