• leden

Jubileumweekend 40 jaar Speleo Nederland

Categorie
Algemeen
Datum
vrijdag 16 september 2016 18:00 - zondag 18 september 2016 18:00
Locatie
Route du Pâlogne
4190 Vieuxville - Ferrières, België
Website

Het Jubileumweekend om ons 40-jarig bestaan te vieren wordt georganiseerd in het weekend van 16, 17 en 18 september. De locatie is Les Lognards op het Domaine de Palogne.
 
De voorbereidingen voor het jubileumweekend zijn in volle gang. Er wordt nog naarstig contact gezocht met interessante mensen die lezingen  en presentaties kunnen verzorgen. Vooralsnog heeft Herman de Swart in ieder geval toegezegd een lezing met knipoog over 40 jaar Speleo Nederland te geven. Er zijn ideeën voor een SpeleoModeshow, films, een loterij, etcetera. Er zal uiteraard een feestavond georganiseerd worden waarbij een live band zal optreden. Na het optreden van de band zullen er nog diverse akoestische sessies bij haard/kampvuur zijn.

Er is ook contact met de gemeente Rotterdam om tijdens de oplevering van de renovatie van De HEF een touwenparcours uit te mogen hangen voor leden van Speleo Nederland en genodigden!!

In verband met het jubileum is vorig jaar een wedstrijd uitgeschreven voor het maken van het Speleo Nederland is 40 jaar logo. De jury is omgekomen in de logo¹s en slagzinnen, heeft vakanties moeten omboeken en nachten met drank en drugs moeten doorbrengen om alle inzendingen te verwerken. Enfin, het is gelukt! De gelukkige winnaar is Wietske van den Berge die helaas door onze zuiderburen was ontvoerd en waar we tot voor kort niets meer van vernamen. De IRIS-Check van 50,00 Euro zal op het jubileumweekend aan de gelukkige winnaar worden uitgereikt.

 
Tot slot is de feestcommissie nog op zoek naar mensen die willen helpen met het coördineren van catering en/of logistieke zaken. De hoop van de jubileumcommissie is om niet opnieuw nachten werk te krijgen om een selectie te maken uit de aanmeldingen. Ook staan we open voor suggesties voor interessante lezingen, overige programma-onderdelen en/of andere ideeën.
 
De jubileumcommissie

 
 

Alle datums

  • Van vrijdag 16 september 2016 18:00 tot zondag 18 september 2016 18:00